Archive for 2010

There are 1 results found

Kadetët e gjeneratës së 45-të vizituan IPK-në

Në një organizim të veçantë, Inspektorati Policor i Kosovës (IPK) bëri sot pritjen e mbi 40 kadetëve të gjeneratës së 45-të dhe stafit të AKSP-së. Në këtë vizitë përveç kadetëve të Policisë së Kosovës dhe atyre të Inspektoratit Policor të […]