Archive for 2013

There are 9 results found

24 zyrtarë të IPK-së dhanë betimin në një ceremoni zyrtare

Me zotimin për zbatimin e Kushtetutës së Republikës së Kosovës, për përgjegjshmëri, sinqeritet, barazi, integritet e ndershmëri, 24 zyrtarë të IPK-së dhanë sot betimin në ndërtesën e Inspektoratit Policor të Kosovës. Në këtë ceremoni morën pjesë përfaqësues të lartë të […]

Arrestohet një zyrtar policor i dyshuar për vrasje

Më 2 nëntor 2013, rreth orës 16:00, Policia e Kosovës ka pranuar një informacion së në qytetin e Skenderajt, në rrugën “Skenderbeu”, në afërsi të xhamisë ka ndodhur një incident me të shtëna me armë zjarri dhe si pasojë e […]

IPK rekomandoi suspendimin për tre zyrtarë policorë

Më 20 tetor 2013 Inspektorati Policor i Kosovës (IPK) ka pranuar një ankesë lidhur me keqtrajtimin e një qytetari nga policia në fshatin Mazgit të komunës së Obiliqit. Hetuesit e IPK-së kanë kontaktuar me qytetarin i cili ishte arrestuar nga […]

IPK përkrahet edhe me një trajnim të radhës nga ICITAP-i amerikan

17 zyrtarë të Inspektoratit Policor të Kosovës filluan sot trajnimin e avancuar për hetime të brendshme. Ky trajnim dy javor që i dedikohet pjesëtarëve të IPK-së ka për qëllim ngritjen e mëtutjeshme të kapaciteteve profesionale të hetuesve të Inspektoratit Policor […]