Archive for 2014

There are 8 results found

Në dy raste të ndryshme IPK arreston tre zyrtarë policorë

Në kuadër të autorizimeve ligjore që ka Inspektorati Policor i Kosovës (IPK), në dy raste të ndryshme ka arrestuar tre zyrtarë policorë. Njëri rast është realizuar në zonën e përgjegjësisë së Drejtorisë rajonale të Ferizajt. Lidhur me këtë rast hetuesit […]

Hetuesit e IPK-së arrestojnë një zyrtar policor

Një hetim i përbashkët në mes të hetuesve të Inspektoratit Policor të Kosovës (IPK) dhe Drejtorisë për hetimin e trafikimit me qenie njerëzore të Policisë së Kosovës ka rezultuar me arrestimin e një zyrtari policor të stacionit policor Qendra në […]