Archive for 2015

There are 19 results found

Fillon punën zyra e IPK-së në Mitrovicën e Veriut

Prishtinë – Mitrovicë e Veriut, 30 dhjetor 2015, Inspektorati Policor i Kosovës (IPK), informon qytetarët e Republikës së Kosovës, institucionet  vendore dhe http://www.laviagraes.com/viagra-dolor-de-cabeza ndërkombëtare se sot me fillim në ora 09:00 ka filluar punën zyra e IPK-së në Mitrovicën e […]

Njoftim për media

Me organizimin e IPK-së dhe  DCAF nesër fillon “Seminari ndërkombëtar për mbikëqyrjen dhe kontrollin e Policisë” Njoftohen të gjitha mediat se nesër (08.12.2015), me fillim nga ora 09:00, me organizimin e Inspektoratit Policor të Kosovës  në bashkëpunim me DCAF (Qendrën […]

Komunikatë për media

Suspendohet një punonjës i Inspektoratit Policor të Kosovës  Inspektorati Policor i Kosovës(IPK), me një vendim për suspendim të përkohshëm ka suspenduar një punonjës të saj  (R.K -udhëheqës divizioni) pasi që ndaj tij ka filluar një hetim paraprak nga Prokuroria në […]