Archive for 2016

There are 24 results found

Komunikatë për media

Pas pranimit të disa informacioneve nga qytetarët dhe  në rrugë të ndryshme operative, ku dyshohej që zyrtarët policorë  në disa njësi rajonale të Trafikut si : Prizren, Mitrovicë e Jugut, Mitrovicë e Veriut dhe në Njësinë për kontrollin e autostradave […]

Njoftim për media

Njoftohen të gjitha mediet se sot, më 19.12.2016 me fillim në orën 16:00, në ndërtesën e IPK-së në Hajvali,  Inspektorati Policor i Kosovës do të mbajë një konferencë të jashtëzakonshme për media. Në këtë konferencë që i referohet operacionit të […]

Komunikatë për media

Inspektorati Policor i Kosovës (IPK) në bashkëpunim me Prokurorinë e Shtetit, pas një hetimi disa mujor është duke zhvilluar sot një operacion të gjerë lidhur me këtë hetim. Në kuadër të këtij hetimi në Inspektoratin Policor janë ftuar për intervistim disa […]

IPK realizon aktivitet me qytetarë në Zubin Potok

Prishtinë – Zubin Potok, 13.12.2016 Inspektorati Policor i Kosovës (IPK-së) ka realizuar shumë aktivitete në fushën e bashkëpunimit me qytetarët,  duke prezantuar para tyre rolin, misionin dhe fushë-veprimtarinë e  IPK-së. Synimi i këtyre aktiviteteve ishte fuqizimi i bashkëpunimit me qytetarë […]

Inspektorati Policor i Kosovës mori pjesë në Konferencën e 16-të EPAC-ut

IPK shkëmben përvojat me agjencitë tjera evropiane të mbikqyrjes policore në konferencën e EPAC-ut Kryeshefi Ekzekutiv i IPK-së z.Hilmi Mehmeti, mori pjesë në konferencën profesionale të radhës të EPAC-ut (European Partners Against Corruption – Partnerët Evropian Kundër Korrupsionit),   e cila […]