Archive for 2017

There are 23 results found

Suspendohet zyrtari policor i përfshirë në incidentin e djeshëm

Prishtinë, 31 dhjetor 2017 Inspektorati Policor i Kosovës, respektivisht hetuesit e IPK-së kanë vazhduar gjatë ditës së sotme me ndërmarrjen e veprimeve hetimore drejt ndriçimit të rastit – incidentit të djeshëm që kishte ndodhur në rrugën “Enver Zymberi” në Prishtinë. […]

Komunikatë për media

Prishtinë, 30 dhjetor 2017 Sot rreth orës 13:00 në rrugën “Enver Zymberi” në Prishtinë, Policia e Kosovës kishte pranuar informatën për një rrahje. Sipas informacioneve të para të përfshirë në këtë rrahje kanë qenë disa persona prej të cilëve dy […]

IPK shkëmben përvojat me agjencitë tjera të vendeve të rajonit

Bukuresht, 14 dhjetor 2017 Inspektorati Policor i Kosovës është duke marrë pjesë në punëtorinë rajonale të organizuar nga RAI (Iniciativa Rajonale kundër korrupsionit) dhe Ministrinë e Punëve të Brendshme të Rumanisë me përkrahjen e OSBE-së,   e cila po mbahet në […]

Komunikatë për media

Inspektorati Policor i Kosovës ka marrë pjesë në shumë aktivitete dhe konferenca që po organizohen në kuadër të “Javës Kundër Korrupsionit 2017”, e cila do të zgjasë deri më 9 dhjetor, kur edhe do të shënohet “Dita Ndërkombëtare Kundër Korrupsionit”. […]