Archive for 2018

There are 38 results found

Me rekomandim të IPK-së suspendohen pesë zyrtarë policorë

Prishtinë, 17 Nëntor 2018 Inspektorati Policor i Kosovës (IPK) respektivisht Departamenti i Hetimeve të saj ka filluar një hetim paraprak pas publikimit të një videoje fillimisht në portalin “Kallxo.com” (me titullin “Policia e Kosovës abuzon me personin që e akuzon se është pjesëtar […]

IPK rekomandon suspendimin e dy zyrtarëve policorë

Inspektorati Policor i Kosovës më 5 nëntor të këtij viti kishte pranuar një ankesë nga qytetarët lidhur me sjelljen e dy zyrtarëve policorë të Stacionit Policor Jugu në Drejtorinë Rajonale të Prishtinës. Pas pranimit të ankesës ka filluar hetimi paraprak nga hetuesit e IPK-së […]

IPK jep informacione për rolin dhe misionin e saj qytetarëve në Zveçan

Zveçan, 16 nëntor 2018 Inspektorati Policor i Kosovës (IPK) përmes Divizionit për informim dhe bashkëpunim ka realizuar shumë aktivitete në fushën e bashkëpunimit me qytetarët,  duke prezantuar para tyre rolin, misionin dhe fushë-veprimtarinë e  IPK-së. Synimi i këtyre aktiviteteve është fuqizimi […]