Archive for August, 2019

There are 6 results found

27 punonjës të IPK-së u trajnuan nga agjentë të FBI për luftim të korrupsionit

29 Gusht 2019, Vushtrri Sot në objektin e Akademisë së Kosovës për Siguri Publike (AKSP) në Vushtrri përfundoi trajnimi i realizuar nga ICITAP-i amerikan ku morën pjesë 27 punonjës të IPK-së.   Ky trajnim është vazhdimësi e përkrahjes së IPK-së nga ICITAP-i amerikan në fuqizimin e kapaciteteve profesionale […]

IPK mbetet e përkushtuar në realizimin e fushëveprimit ligjor

Hajvali/Prishtinë, 16 gusht 2019 Misioni i Inspektoratit Policor të Kosovës është që përmes ushtrimit të veprimtarisë së tij, të sigurojë një shërbim policor të përgjegjshëm, demokratik dhe transparent, në përputhje me legjislacionin në fuqi dhe standardet e kërkuara. Objekt i […]

IPK rekomandon suspendimin e gjashtë zyrtarëve policorë

Inspektorati Policor i Kosovës ka pranuar disa informacione nga Avokati i Popullit lidhur me dyshimet për tejkalim të autorizimeve policore respektivisht keqtrajtim nga  disa zyrtarë policorë të Stacionit Policor në Gjakovë. Hetuesit e IPK-së pas pranimit të informacionit kanë ndërmarrë veprime hetimore në konsultim me […]