Archive for December, 2019

There are 8 results found

Arrestohet një zyrtar policor i dyshuar për vrasje

Gjilan, 29 dhjetor 2019, Sot rreth orës 05:00 të mëngjesit  Policia e Kosovës ka pranuar  një informacion së në rrugën “Nato 99”,  në Gjilan ka ndodhur një incident me të shtëna me armë zjarri dhe si pasojë e këtij incidenti […]

Komunikatë për media

Inspektorati Policor i Kosovës (IPK) përmes Divizionit për bashkëpunim dhe informim ka realizuar shumë aktivitete në fushën e bashkëpunimit me qytetarët, duke prezantuar para tyre rolin, misionin dhe fushë-veprimtarinë e IPK-së. Një aktivitet i tillë me temën “Inspektorati Policor i […]

IPK rekomandon suspendimin për dy zyrtarë policorë

Hajvali/Prishtinë, 18 Dhjetor 2019, IPK mbrëmë përmes “Linjës së Kaltër” (numrit të telefonit pa pagesë në IPK 080003333) ka pranuar ankesën e qytetarit (gazetarit) për incidentin që është raportuar të ketë ndodhur në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës (QKUK) . […]