Archive for February, 2020

There are 3 results found

Operacioni “Ryshfeti” vë në pranga tre të dyshuar

Prishtinë, 06 shkurt 2020, Inspektorati Policor i Kosovës kishte pranuar informacione përmes rrugëve operative se dy të dyshuar (zyrtar policor në Drejtorinë për hetimin e krimeve ekonomike dhe korrupsionit) mund të jenë të përfshirë në aktivitete të kundërligjshme. Bazuar në […]