Archive for March, 2020

There are 4 results found

Komunikatë për media

Prishtinë/Hajvali, 10 mars 2020 IPK përmes Divizionit për bashkëpunim dhe informim dhe zyrtarëve të departamenteve tjera operative ka marrë pjesë si panelist në tetë punëtori të organizuara në muajin Shkurt dhe Mars në Prishtinë, Pejë, Mitrovicë e Veriut, Prizren, Pejë, […]

Sqarim për media

Sqarim ndaj një shkrimi të publikuar në Kallxo.com Prishtinë\Hajvali , 6 mars 2020 Inspektorati Policor i Kosovës (IPK), me qëllim të informimit të drejtë të opinionit publik, ofron sqarim rreth shkrimit të publikuar fillimisht në portalin Kallxo.com e pastaj edhe […]