Inspektorati Policor i Kosoves

  • Phone: 08000 3333
  • Mail: info.ipk@rks-gov.net
  • Website: ipk.rks-gov.net
  • Address: Rr. Deshmoret e Gollakut p.n - Hajvali/Prishtine
 

Prishtinë, 29/10/2020

Avokati i Popullit, priti në takim U.D Kryeshefin e IPK-së

Avokati i Popullit, z. Naim Qelaj priti në takim të enjten U.D Kryeshefin e Inspektoratit Policor të Kosovës z. Kushtrim Hodaj e cili e uroi atë për marrjen e postit të ri.

Z. Qelaj dhe z. Hodaj diskutuan për temat që ndërlidhen me punën e institucioneve përkatëse dhe nga të dyja palët u shpreh gatishmëria për bashkëpunim të mëtutjeshëm në fushën e respektimit dhe mbrojtjes së të drejtave të njeriut.