Inspektorati Policor i Kosoves

  • Phone: 08000 3333
  • Mail: info.ipk@rks-gov.net
  • Website: ipk.rks-gov.net
  • Address: Rr. Deshmoret e Gollakut p.n - Hajvali/Prishtine
 

Prishtinë, 31/12/2021

IPK mbajti ceremoninë e fundvitit

Prishtinë/Hajvali, 31 dhjetor 2021

Inspektorati Policor i Kosovës me rastin e festave te fundvitit ka organizuar një ceremoni përmbyllëse për fundvit ku të pranishëm ishin zyrtarët e IPK-së.

Kryeshefi Ekzkeutiv i IPK-së , z. Kushtrim Hodaj gjatë fjalimit të tij ka prezantuar të arriturat dhe rezultatet e kësaj periudhe kohore të këtij viti, si dhe sfidat me të cilat është ballafaquar Inspektorati Policor i Kosovës duke i falënderuar të gjithë zyrtarët për angazhimin dhe dedikimin e tyre në fushën e mbikëqyrjes policore.