Inspektorati Policor i Kosoves

  • Phone: 08000 3333
  • Mail: info.ipk@rks-gov.net
  • Website: ipk.rks-gov.net
  • Address: Rr. Deshmoret e Gollakut p.n - Hajvali/Prishtine
 

Prishtinë, 18/03/2021

Kryeshefi Ekzekutiv i IPK-së priti në takim zyrtarë të misionit të OSBE-së në Kosovë

Prishtinë/Hajvali, 18 mars 2021,

Kryeshefi Ekzekutiv i Inspektoratit Policor të Kosovës z. Kushtrim Hodaj priti sot në takim  zyrtarët  nga Departamentit për Siguri Publike në Misionin e OSBE-së në Kosovë znj. Anastasia Sozina, z. Betim Llapashtica dhe z. Bekim Llapashtica.
Temë diskutimi ishte realizimi i trajnimeve profesionale për IPK-në për vitin 2021 si dhe planifikimi për vitin 2022.
Kryeshefi Ekzekutiv i Inspektoratit Policor të Kosovës z. Kushtrim Hodaj falënderoi për përkrahjen që misioni i OSBE-së është duke dhënë në vazhdimësi për IPK-në në ngritjen e kapaciteteve profesionale.