Inspektorati Policor i Kosoves

  • Phone: 08000 3333
  • Mail: info.ipk@rks-gov.net
  • Website: ipk.rks-gov.net
  • Address: Rr. Deshmoret e Gollakut p.n - Hajvali/Prishtine
 

Prishtinë, 15/10/2020

U.D Kryeshefi Ekzekutiv i IPK-së priti në takim zyrtarin ndërlidhës të KFOR-it

Hajvali,/Prishtinë , 15 tetor 2020

U.D Kryeshefi Ekzekutiv i IPK-së z. Kushtrim Hodaj priti sot në takim zyrtarin ndërlidhës të KFOR-it z. Angelo La Chimia.
Gjatë këtij takimi i cili u mbajt në objektin e IPK-së në Hajvali u shkëmbyen informacione për nivelin e sigurisë në vend si dhe u pajtuan për fuqizimin e bashkëpunimit të ndërsjellë