Komunikatë për media

Prishtinë, 31 Tetor 2022

Kryeshefi Ekzkekutiv i IPK-së priti në takim Zëvendësuesin e Kryeinspektortit të Inspektoratit Shëndetësor

 

Kryeshefi Ekzekutiv i IPK-së Kushtrim Hodaj priti sot në takim zëvendësuesin e Kryeinspektorit të Inspektoratit Shëndetësor z. Shaban Osmanaj.

 

Në takim u diskutuan qështje të interesit të përbashkë të institutcioneve në fushën e inspektimit, kontrollit dhe mbikqyrjes.

 

Dy udhëheqësit e institucioneve ranë dakord për rritjen e bashkëpunimit dhe shkëmbimin e përvojave, si dy institucione të zbatimit të ligjit.
;