Komunikatë për media

Prishtinë, 15 Shkurt 2023

Inspektori Gjeneral i FSK-së, Gjeneral Major Irfete Spahiu, vizitoj sot Inspektoratin Policor të Kosovës, ku u mirëprit nga Kryeshefi i IPK-së z. Kushtrim Hodaj.


Dy udhëheqësit e institutuciove diskutuan mbi rëndesinë bashkëpunimimit si dy institucione të mbikqyrjes dhe kontrollit.


Kryeshefi i IPK-së Z. Hodaj vlersoj lartë nivelin e përgatitjes dhe përvojës së Inspektoratit të FSK-së.


Palët u pajtuan për fuqizim të bashkëpunimit në të ardhmen, shkëmbim të informacioneve dhe përvojave në fushën e inspektimit.

;