Atasheu i ICITAP dhe Kryeshefi i IPK-së realizuan aktivitet me nxënës në Prizren

Komunikatë për media

Prishtinë – Prizren, 3 maj 2024

 

Më shumë se 100 nxënës shprehën mirënjohjen për vizitat e Atasheut Kimberly Riffe nga Departamenti i Drejtësisë i Ambasadës së SHBA-së- Programi Ndërkombëtar i Asistencës për Trajnimin e Hetimeve Kriminale (DD-ICITAP) dhe Kryeshefit Ekzekutiv z. Kushtrim Hodaj nga Inspektorati Policor i Kosovës (IPK).

 

Zyrtarët u gëzuan duke u angazhuar me studentët dhe stafin në Prizren më 3 maj në shkollat ​​e mesme mjekësore “Luciano Motroni” dhe “Gjon Buzuku”.

 

Gjatë vizitës, Atasheu Riffe dhe Kryeshefi Hodaj dhanë shpjegime për rolet dhe rëndësinë e Inspektoratit Policor dhe Policisë së Kosovës, si dhe ndihmën që ICITAP u ofron dy agjencive. Atasheja Riffe ndau përvojën e saj të gjerë vendase dhe ndërkombëtare dhe theksoi rëndësinë e të folurit/raportuarit për të parandaluar dhe luftuar krimin. Atasheu Riffe dhe Kryeshefi Hodaj gjithashtu inkurajuan studentët të ndikojnë në ndryshime pozitive në komunitetet e tyre.

;