Kryeshefi i IPK-së priti në takim Ekipin Vlerëseues nga INL Departamenti i Shtetit në Washington

Komunikatë për media

Kryeshefi i IPK Kushtrim Hodaj në ambientet e IPK-së në Hajvali priti Ekipin vlerësues të udhëhequr nga Andrea Dew, të angazhuar nga INL Departamenti i Shtetit të SHBA dhe zyrtar të INL në Ambasadën Amerikane në Prishtinë.

Ekipi i ekspertëve u njoftua nga Kryeshefi Hodaj lidhur me funksionimin e IPK-së, proceset në zhvillim në fushën e zbatimit të Ligjit dhe sfidat e institucionit në realizim të detyrave dhe mandatit ligjor.

Ekipi vlerësuar falenderoj Kryeshefin për pritjen dhe shprehën mbeshtetjen që përmes rekomandimeve që do të dalin nga procesi i vlerësimit, për fuqizimin e IPK-së dhe zbatimin e ligjit në përgjithësi ne Kosovë.

;